Over Sodilux

SODILUX

Het verhaal van Sodilux start in mei 2021 na reeds jaren ervaring in de sector. Of het nu om het plaatsen van zonwering, het installeren van een zwembad of het realiseren van een overkapping gaat: wij hechten belang aan kwaliteit. Daarbij staan de wensen van onze klanten steeds centraal. Wij staan onze klanten met raad en daad bij, zorgen voor advies met meerwaarde en hechten belang aan enkele specifieke waarden.

20210716_160723[2852]

Respect

Niet enkel voor de klant, maar ook voor onszelf en onze leefomgeving. Wederzijds respect vormt de basis voor elke succesvolle relatie. Een open communicatie, luisterbereidheid en vriendschap vormen daarbij het uitgangspunt.

Klantgericht

De wensen en behoeften van onze klant staan centraal. Oprechte interesse in onze klanten en hun ideeën zijn een evidentie.

Discipline

Afspraken zijn er om nagekomen te worden. Bij Sodilux vertrekken we vanuit een gezamenlijk plan, dat we ook effectief volgen. We dagen onze klanten uit, zorgen voor inspiratie en staan doorheen het hele traject aan hun zijde. Wij streven dan ook naar een uitmuntende klanttevredenheid.

Passie

De passie voor ons vak spat ervan af. Elke dag opnieuw geven we het beste van onszelf, met het nodige enthousiasme en een ongeziene drive.

Sodilux, dat is denken en doen. Objectiviteit en subjectiviteit in één. Een massa ervaring gebundeld met materialenkennis en interesse voor de klant: The Beauty and The Brains, The Sweet and The Sour.

 

Tamara & Dimitri