OVERKAPPINGEN

OVERKAPPINGEN

Optimaal van je terras genieten of je wagen beschut plaatsen? Met een overkapping van Sodilux zit je goed. Jaarlijks installeren we heel wat terrasoverkappingen en meer in de ruime regio van Limburg en België. Door middel van een vaste en kwalitatieve overkapping geniet je van meer levenscomfort en breng je ongetwijfeld meer tijd door op je terras. Winter en zomer ten allen tijde genieten staat centraal. Een terrasoverkapping op maat kan daar zeker een handje bij helpen.

Overkappingen - Sodilux - Terrazza

Soorten overkappingen

Bij Sodilux gaan we aan de slag met verschillende soorten overkappingen. Van aluminium vast tot beweegbaar : wij denken met je mee en komen met de beste keuze op de proppen. Daarbij staan we garant voor maatwerk en constructies die jaren meegaan, steeds de nodige lichtinval garanderen en voorzien zijn van een ruime garantieperiode.

Passend bij jouw levensstijl

De mogelijkheden bij terrasoverkappingen zijn ruim en samen met jou bekijken we graag, welke oplossing het beste bij jouw levensstijl past. Wij kiezen voor toonaangevende merken en materialen waardoor we kwalitatieve terrasoverkappingen kunnen garanderen. Onze vakmensen kennen de verschillende types als hun broekzak, waardoor een vlotte en correcte plaatsing vanzelfsprekend is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wens je een terrasoverkapping van topkwaliteit tegen een zeer correcte prijs? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan. In een mum van tijd bezorgen we jou prijsindicatie en komen met plezier ter plaatse. Wij zijn actief in de ruime regio Limburg - België.