INSTALLATIE ZWEMBADEN

INSTALLATIE ZWEMBADEN

Een zwembad, dat is puur genieten. Bij Sodilux realiseren we jouw zwembad op maat. Wij werken met premium merken waardoor we jou een geweldig zwembad kunnen garanderen. Duurzaam, op maat van jouw wensen snel en correct geplaatst. Er zijn verschillende types zwembaden, samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden. 

20210716_160723[2852]

Vakmanschap in zwembaden

Een zwembad aanleggen, een kunst die we beheersen. Wij installeren jouw zwembad en alle toebehoren tot in de puntjes. Een vlotte aanleg van jouw zwembad van begin tot einde. Een uiterst kwalitatief zwembad tegen een zeer correte prijs. Zowel binnen- als buitenzwembaden zijn mogelijk. Wij denken graag met je mee over de ideale plaatsing en positionering.

 

Wij staan steeds klaar bij vragen of advies en realiseren een onberispelijke afwerking op maat. Alle gebruikte technieken zijn state-of-the-art, duurzaam en energiezuinig. Zo geniet je ook de komende jaren nog optimaal van je zwembad.

Een offerte op maat

Contacteer ons vandaag nog om jouw zwembaddroom te realiseren. Wij komen vrijblijvend ter plaatse, bespreken de mogelijkheden en zorgen voor een vrijblijvende offerte op maat.  Het aanleggen van zwembaden is onze passie en dat merk je meteen.