Zonweringen

Zonweringen

De zomerse zon buiten houden en genieten van een koeler binnenklimaat? Met een kwalitatieve en zorgvuldig geplaatste zonwering van Sodilux speel je het klaar. Als specialist in zonweringen uit Limburg, kunnen we ook jouw zonwering realiseren. Daarvoor werken we samen met toonaangevende merken die al jaren meegaan en steeds alle verwachtingen overtreffen.

Pergotex II

Verschillende types zonwering

Van een luifel tot een zonnetent of stores en meer: er zijn heel wat mogelijkheden op het vlak van zonwering. Bij Sodilux zijn we thuis in vele verschillende modellen en bieden we een zonwering op jouw maat. We luisteren naar jouw verwachtingen en bekijken de mogelijkheden ter plaatse. Voor elke situatie hebben we de geknipte zonwering en is maatwerk mogelijk.

De meerwaarde van zonwering

Zonwering voorkomt overhitting, beperkt lichthinder en doet je kostbare energie besparen. ‘s Zomers brengt zonwering koelte en schaduw, terwijl ze in andere seizoenen bijdraagt aan een constant binnenklimaat. De keuze voor zonwering, is kiezen voor meer levenscomfort. We installeren zonwering met minimale hinder en een optimaal resultaat. Snelheid en budgetgerelateerde voorstellen, van screens tot uitvalschermen, luifels, knikarmschermen, rolluiken en meer: wij installeren het.

Vraag advies en een offerte op maat

Wens je zonwering te laten plaatsen in Limburg of daarbuiten? Bij Sodilux zorgen we voor het nodige advies, een vrijblijvende offerte op maat en de perfecte plaatsing van jouw zonwering. Als vakmensen hebben we het installeren van zonwering in de vingers en dit tegen een zeer correcte prijszetting. Vraag vandaag nog je afspraak en/of vrijblijvende offerte aan. De Mogelijkheden bespreken we graag samen met jou de mogelijkheden.